Lovas/kutyás/BIRKÁS coaching

miben segít a coaching?


Ez a szolgáltatásom céges közegben a munkahelyi elvárásoknak való megfelelésben segít. Pl. gyenge teljesítmény, udvariatlan ügyfélkezelés, motiváció csökkenés, vezetővé válás, tudja, de nem tudja kihozni magából helyzeteket.

Magánszemélyek esetén elakadások, életválságok, kisiklások helyretételében segít a coaching.

Az Állatasszisztált-tréning & Coaching Központban egyéni és párkapcsolati Life és Business coachingokat vezetek.

hogyan?


A coaching időtartama, előre egyeztetetten: 1,5-2 óra/fő/alkalom. Egy fejlesztési folyamat időtartama: 3-6 alkalom a probléma jellegének és az ügyfél változási hajlandóságának függvényében.

Alkalmazott módszereim: vezetett lovon irányított beszélgetés: feltárás-oldás, földről végzett munka a lóval, elemzés, párhuzamok beazonosítsa, lovas/birkás/kutyás feladatok.

A coachinghoz semmilyen lovas vagy kutyás tudás nem szükséges.
Igény esetén saját kutyás coaching is rendelhető!

A coaching ülések indítása folyamatos.
Helyszín: Fejér megye, Alcsútdoboz
Mire jó a lovas/kutyás/birkás coaching?
Félelmek, önszeretet, önbizalamhiány, önértékelési problémák, konfliktusok, új helyzetre (válás, költözés, gyermekvállalás, munkahely/pozíció váltás) felkészülés, megakadás az életben, előitéletek kezelése, stressz alatti teljesités stb.
Esetpélda: Coaching és lovak: Együtt és külön. Segítséggel és önállóan. Egy kismama keresett meg az Állatasszisztált-tréning & Coaching Központban. Azt mondta, nem ismer magára, amióta megszületett a gyermeke. Jobb szerette a régi énjét és nem érti a mostanit. Eljött Báróhoz. A második alkalommal már szokásai változástatásról, eredményekről beszélgettünk. Aztán jött Báró. Ő mindent tud az ügyfeleimről. Mindig van egy-egy feladat, ami látszólag beakad Bárónak, de ha elkezdjük kibeszélni a helyzetet, akkor kiderül nem véletlen Báró viselkedése. Az ülés végén egy oldott, megkönnyebbült, ugyanakkor új gondolatokkal, ötletekkel teli lánytól köszöntem el. Jól megpakoltam őt „házikkal” azért, hogy a két ülés közt is maradjon meg a fókusza az új életére.