Lovas/kutyás coaching

miben segít a coaching?


Ez a szolgáltatásom céges közegben a munkahelyi elvárásoknak való megfelelésben segít. Pl. gyenge teljesítmény, udvariatlan ügyfélkezelés, motiváció csökkenés, vezetővé válás, tudja, de nem tudja kihozni magából helyzeteket.

Magánszemélyek esetén elakadások, életválságok, kisiklások helyretételében segít a coaching.

Az Állatasszisztált-tréning & Coaching Központban egyéni és párkapcsolati coachingokat vezetek.

hogyan?


A coaching időtartama: 2-2,5 óra/fő/alkalom. Egy folyamat időtartama: 3-12 alkalom a probléma jellegének és az ügyfél változási hajlandóságának függvényében.

Alkalmazott módszereim: vezetett lovon irányított beszélgetés: feltárás-oldás, földről végzett munka a lóval, elemzés, párhuzamok beazonosítsa, kutyás feladatok.

A coachinghoz semmilyen lovas tudás nem szükséges!

A program indítása folyamatos.
Helyszín: Fejér megye, Kajászó
Coaching és lovak: Együtt és külön. Segítséggel és önállóan. Egy kismama keresett meg az Állatasszisztált-tréning & Coaching Központban. Azt mondta, nem ismer magára, amióta megszületett a gyermeke. Jobb szerette a régi énjét és nem érti a mostanit. Nincs egyedül ezzel. Valószínű sok kismama érzi és éli meg ezt. Ő azért bátor, mert felvállalta saját maga, a férje és anyósáék előtt azt, hogy segítségre van szüksége. Eljött Báróhoz. A második alkalommal már szokásai változástatásról, eredményekről beszélgettünk. Aztán jött Báró. Ő mindent tud az ügyfeleimről. Mindig van egy-egy feladat, ami látszólag beakad Bárónak, de ha elkezdjük kibeszélni a helyzetet, akkor kiderül nem véletlen Báró viselkedése. Ma a Jó feleségnek lenni kérdés bukkant fel. Ennél a mondatnál Bárc mindig jelzett. Így aztán ezzel is dolgoztunk a jó anyának lenni, önmagamat szeretni, a mártír anya vagyok szerep mellet. Az ülés végén egy oldott, megkönnyebbült, ugyanakkor új gondolatokkal, ötletekkel teli lánytól köszöntem el. Jól megpakoltam őt „házikkal” azért, hogy a két ülés közt is maradjon meg a fókusza az új életére. Mennyi kismama és kispapa marcangolja önmagát otthon vagy bújkál a barátai elől inkább, nehogy kiderüljön, nem tud megbirkózni a feladattal, amit a gyereknevelés jelent vagy hibáztatja magát, amiért nem elég jó a gyermekéhez. Rengeteg önbecsapás, hazugság, mindez azért, mert azt gondolják másnak könnyebb és ciki, hogy neki nem megy. Nagyon jó, hogy van, aki felvállalja a félelmeit, a sete-sutaságait, a gyengeségeit és mer szakembertől segítséget kérni. Örülök, hogy jöttél és remélem mások is elindulnak ezen az úton.